Menu Sluiten

September cursus was heel bijzonder

16 september zijn er weer 10 rattenjagers gediplomeerd in een heel bijzondere cursusgroep. Alle deelnemers (op één na) waren al professionele rattenjager met ontheffingen en veel ervaring. Wij (Jos en ik) waren een beetje verbaast en hebben bij aanvang van de cursus de vraag voorgelegd waarom juist al gekwalificeerde professionals bij ons alsnog op cursus komen.

Het flauwe antwoord was dat zij niets meer kunnen leren en dat ze alleen voor het papiertje (diploma) kwamen. Niets was echter minder waar!!!

We hebben een harstikke leuke cursus met elkaar gedraaid, waarbij ook Jos en ik hebben kunnen leren. Bij de diploma-uitreiking waren alle cursisten enthousiast en allemaal zijn ze ervan overtuigd dat zij met het diploma in hand ook echt veel betere schutters c.q. rattenjagers zijn geworden.

Alle deelnemers,….. Van Harte Gefeliciteerd!